Hallo, ik ben Katja Meijering en met kwetsbaar in je kracht wil ik er zíjn voor jou. 

Voor een luisterend oor, een steuntje in de rug, iemand die een stukje meeloopt op je pad als je het even moeilijk vindt alleen. Maar altijd naast jou, werkend vanuit jouw eigen kracht.  

Maar wie ben IK nu?
Ik ben Katja. Moeder van een zoon, stiefmoeder van 2 jongens, partner, hondenmama, dochter, vriendin. Ik ben iemand die houdt van het leven, hier soms ook vol enthousiasme in kan duiken, soms heel onzeker kan zijn over zichzelf en mijn lijf, iemand die er wil zijn voor anderen, wil groeien, stap voor stap zichzelf steeds beter leert kennen, houdt van reizen en de wereld ontdekken, graag knuffelt en in verbinding is met de mensen om me heen en iemand die elke dag weer een stap wil zetten om steeds meer mijn authentieke IK te durven laten zien.    
 

Na een pittige periode in mijn leven een aantal jaren geleden, waarin ik me er bewust van werd dat ik mezelf totaal kwijt was geraakt, leerde ik mezelf steeds beter kennen.
10 jaar geleden ben ik gescheiden. Tijdens deze heftige scheiding ben ik totaal in de overlevingsstand gegaan. nu begrijp ik dat ik niet anders kon toen, ik had immers een zoontje van destijds 3 jaar en deze had zijn moeder nodig. Daarnaast kwam er door de scheiding zoveel op me af, dat ik mijn hoofd erbij moest houden om het allemaal geregeld te krijgen. Ik moest mijn emoties dus uitzetten om overeind te blijven.
Dit zullen vele van jullie wel herkennen...

Het heeft een paar jaar geduurd voordat echt de rust weer een beetje was weder gekeerd. 
Ik besefte dat ik bewust mijn gevoel had moeten afsluiten om overeind te blijven, maar dat ik zo niet de rest van mijn leven verder kon. in die periode kwam ik er ook achter dat ik hooggevoelig was en toen ben ik ook langzaam kleine stappen gaan zetten in mijn persoonlijke groei. Toen nog klein, maar gaandeweg steeds meer.

Ik had veel vragen en zocht de antwoorden vooral buiten mezelf. Maar dat zorgde alleen maar voor dezelfde onrust, vermoeidheid, onzekerheid en bij mezelf en mijn gevoel weg zijn. Want tja, als je je hart zo lang hebt afgesloten en je gaat het weer openen, kom je eerst alle pijn tegen die je nog niet hebt verwerkt.. en laat ik daar nu net geen zin in hebben.. haha. Dus hop, kop weer in het zand en doorrrrrrrr.

Totdat ik in 2017/2018 op Facebook steeds 2 opleidingen tegen kwam. De opleiding voor energetische familie therapie van De Krachtwijzer en de opleiding tot Luisterkindwerker van Diana Hendriks. Beide opleidingen raakten me echt heel erg. Maar ik had toen nog allerlei beperkende overtuigingen. Te duur, te ver weg, kan ik dat wel combineren met mijn huidige baan? Enzovoort.

Tot het moment dat ik voelde: ik moet dit doen!
Ik zou 1 van die opleidingen gaan volgen en koos als eerste voor de opleiding voor energetische familie therapie, omdat je hier in eerste instantie ook veel aan jezelf werkt. En aangezien ik het tot nu toe vooral buiten mezelf had gezocht, voelde het beter om het eerst in mezelf te gaan zoeken, om me vervolgens ook d.m.v. de Luisterkind methode zou richten op het helpen van anderen.

Ik leerde dat de antwoorden op al mijn vragen gewoon in mij zitten en dat ik meer op mijn gevoel en intuïtie mag vertrouwen.  
Wat een eye-opener!
 

Stap voor stap leer ik bij,  laagje voor laagje pel ik af en kom ik dichter bij mijn kern.  Mijn echte ik. 
En door steeds meer mijzelf te durven zijn en mijn kwetsbaarheid te durven tonen en steeds meer in mijn eigen kracht te gaan staan, kan ik er ook zíjn voor jou!

Vanuit Kwetsbaarheid steeds meer in je Kracht....