Wat is een Luisterkind afstemming?

Alles is energie!

Een Luisterkind afstemming is eigenlijk gewoon een gesprek tussen jou en mij (of je kind), alleen hebben wij dit gesprek niet letterlijk face to face of via (beeld) bellen, maar in de energie. Ik stem af op jouw energie, noem het je onderbewuste of je ziel, en via deze connectie kan ik met jou het gesprek aan om de vragen die je hebt te stellen en te horen wat zich diep in jou afspeelt en wat gehoord mag en wil worden.

Hoe werkt dat nu precies dat afstemmen?

Nou zie het als het afstemmen op de juiste radiofrequentie. Als je graag naar Skyradio wilt luisteren heb je een radio nodig en die stem je dan af op de juiste FM-frequentie, want elke radio zender heeft zijn eigen frequentie. Als je deze dan gevonden hebt, kun je Skyradio luisteren.  Ik ben de radio en stem af op jouw specifieke frequentie, waardoor ik contact met jou kan maken op een diepere level.


Wij staan in ons leven vanuit ons bewustzijn, maar we bezitten ook nog een groot onderbewustzijn, waarin eigenlijk alle antwoorden op de vragen die we hebben aanwezig zijn. Je onderbewuste, je ziel, je wezen of hoe je het ook wilt noemen, heeft al alle wijsheid en kennis in zich. Je kunt er alleen vanuit je bewustzijn vaak zelf nog niet bij komen.

Daar kan een Luisterkind afstemming dan bij helpen. Ik kan contact maken met jouw onderbewuste en de vragen stellen die jij hebt om antwoorden en handvatten te krijgen om verder te kunnen. Ik dien alleen als middel om de antwoorden naar boven te krijgen die al in jouw aanwezig zijn. Dat is nu juist de kracht van een Luisterkind afstemming. Je krijgt geen advies van mij, maar ik luister naar wat er diep in jou zit, naar wat jij eigenlijk echt te zeggen hebt en wat jij nodig hebt om verder te kunnen. Naast de vragen die je zelf beantwoordt wilt hebben, sta ik open voor alle andere dingen die gehoord willen worden. En kan het zelfs voorkomen dat een bepaalde vraag niet zo specifiek beantwoord wordt, zoals jij graag zou willen. Maar ik ga altijd uit van wat jij wilt vertellen, wat er op dit moment gehoord wil worden en wat er in het moment naar boven mag komen. En soms is het gewoon nog niet de tijd voor een bepaald onderwerp of is er iets anders dat blijkbaar toch meer prioriteit heeft. En daarin geef ik jou de ruimte.

Ik ben geen arts. Een afstemming is geen vervanging voor medische en/of psychiatrische consulten en/of behandelingen.Luisterkind alleen voor kinderen?

Voor wie is het?

Het heet Luisterkind dus het is vast alleen voor kinderen, toch?

Nee! Het mooie van een Luisterkind afstemming is dat het voor iedereen is! 
Iedereen is immers wel eens op zoek naar antwoorden.

Luisterkind omdat het zo begonnen is. 
Diana Hendriks - van Beaumont heeft deze methode ontwikkeld om kinderen een stem te geven. Kinderen die te jong zijn om zich te kunnen uiten of gewoon nog niet kunnen benoemen wat het probleem is. En dat terwijl je als ouder aan het gedrag of aan de emoties die het kind heeft echt wel merkt dat er iets niet lekker zit.
Probeer dan de oorzaak maar eens te achterhalen. Dan kan een Luisterkind afstemming helderheid verschaffen.

Maar een Luisterkind afstemming is ook zeer geschikt voor volwassenen, omdat we allemaal wel eens antwoorden op (levens)vragen zoeken.
In ons privéleven, met betrekking tot werk, vanwege lichamelijke klachten of gewoon omdat je het even allemaal niet meer weet of bevestiging zoekt.

Omdat een afstemming echt voor iedereen is, is een Luisterkind afstemming ook heel geschikt om een stem te geven aan diegenen die juist geen stem meer hebben. Bijvoorbeeld mensen met een verstandelijke beperking of mensen die zich niet meer kunnen uiten als gevolg van Alzheimer, dementie of een hersenbeschadiging. Maar ook met mensen in coma of met reeds overleden geliefden kan ik via een Luisterkind afstemming contact maken en hen via deze manier alsnog een stem geven. 

Wat zijn de voordelen?

 Er zijn een paar voordelen als je een Luisterkind afstemming aanvraagt.

Je hebt bijvoorbeeld geen reistijd en reiskosten.
Omdat je niet naar mijn praktijk hoeft te komen, blijf jij, of je kind, dus gewoon in je eigen vertrouwde omgeving terwijl ik de afstemming maak.

De voordelen onder elkaar gezet:

  • je hebt geen reistijd en reiskosten, aangezien je niet naar mijn praktijk hoeft te komen.
  • Vooral voor kinderen en kwetsbare mensen is het een voordeel dat ze gewoon in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven terwijl ik de afstemming maak.
  • je kunt vaak meteen na de afstemming al mooie veranderingen zien.
  • contact gaat vooral via email.
  • je krijgt antwoord op de vragen die je hebt gesteld en we nemen natuurlijk alles wat verder nog gehoord wil worden gewoon mee.  


Enkele Do's and don'ts bij het aanvragen van een afstemming.

Er zijn ook een paar spelregels bij het aanvragen van een afstemming. 
Een ervan is bijvoorbeeld dat je in principe alleen een afstemming kunt aanvragen voor jezelf of je kind.

Enkele do's and don'ts onder elkaar:

  • Je kunt alleen een afstemming aanvragen voor jezelf of je kind(eren).
  • Bij kinderen vanaf 10 jaar is toestemming van het kind zelf nodig.
  • In geval van gescheiden ouders is niet persĂ© toestemming nodig van beide ouders. Maar als er maar toestemming is van 1 ouder, dan wordt er in de afstemming ook alleen gekeken naar de situatie van het kind bij die betreffende ouder.
  • Ik ben geen arts. Een afstemming is geen vervanging voor medische en/of psychiatrische consulten en/of behandelingen.